CV 'd Oelewappers maakt gebruik van cookies om uw website-ervaring te optimaliseren. De cookies zullen niet langer dan 24 uur op uw systeem worden opgeslagen.

Sinterklaas aanmelding

We houden allemaal van een feestje. In december is er een bijzonder kindvriendelijk en oer-Hollands feest; het feest van Sinterklaas en zijn Pieten. Vrolijke gezichten die stralen bij het uitpakken van de cadeautjes maken ons allen blij!

Onze carnavalsvereniging biedt dit jaar opnieuw aan dat Sinterklaas en zijn Pieten op bezoek komen, ter vergroting van de feestvreugde.

Uiteraard is het dit jaar ook mogelijk om de Pieten zonder de Goedheilig man te boeken. U wordt dan bezocht door 2 Pieten. Een bezoek van Sint en/of Pieten duurt ca. 30 minuten

Vanaf 16 tot 21 november ´s avonds ,van 25 november tot 27 november ´s avonds, en 29 november tot 8 december ´s avonds zijn Sinterklaas en zijn Pieten te boeken, in de weekenden zijn wij ook overdag te boeken. Voor een bezoek van Sint en zijn Pieten in Zwolle rekenen wij € 50,- en voor een bezoek van de Pieten rekenen wij in Zwolle € 25,-. Voor bezoeken buiten de stadsgrenzen van Zwolle rekenen wij een toeslag die afhankelijk is van bereikbaarheid en afstand.

Wilt u een bezoek wat langer laten duren, ook dat is geen probleem. In overleg met de sinterklaascommissie van CV d’ Oelewappers is dit te regelen. Neem gerust contact met ons op, ook voor andere vragen.

Informatie of opgave kan via sinterklaas@oelewappers.eu of via onderstaand formulier.

Ook kunt u ons boeken voor bedrijfsbezoeken door Sint en Pieten.

Pakket keuze
captcha
Opnieuw laden