CV 'd Oelewappers maakt gebruik van cookies om uw website-ervaring te optimaliseren. De cookies zullen niet langer dan 24 uur op uw systeem worden opgeslagen.

Hoogheid der Oelewappers - Prinses Blaze

Ilse ter Schuur

Hoi Lieve Carnavalsvrienden,

 

De meeste lezers kennen mij ondertussen wel, maar ik zal mij toch even voorstellen.

Mijn naam is Ilse, 36 jaar jong en een echte Zwolse. Sinds afgelopen zomer ben ik samen met mijn lieve man John en onze twee jongens; Luca en Fender naar het mooie Berkum verhuisd.

 

In mijn vrije tijd onderneem ik graag allerlei activiteiten met mijn gezin, wintersport behoort tot een van mijn favorieten, overdag lekker over de pistes glijden en aan het eind van de middag belanden in de aprés-ski, heerlijk! Ook bezoeken wij graag pretparken, het kan ons niet hard en hoog genoeg!

Om wat rust te creëren in mijn hoofd wandel ik graag.

Daarnaast hou ik ervan om samen met familie, vrienden en vriendinnen gezellig te borrelen of een dansje te wagen in de Zwolse binnenstad.

 

Onbekend ben ik niet binnen het Zwolse Carnaval en in het bijzonder bij carnavalsvereniging d’ Oelewappers.  Vanaf mijn 4e ben ik dansmarieke geweest en daarna hebben we met een leuke groep de Bubo Bobo’s opgezet. Hierna was ik niet in “functie”, maar heb ik als gewoon lid genoten van alle gezelligheid van de vereniging.

 

Toen mij de vraag werd gesteld of ik onze mooie vereniging voor wilde gaan, was meteen duidelijk dat ik dat niet zonder mijn lieve vriendin Manon als Adjudant wilde doen. En nu is het zover… Vanaf nu mogen wij een hele mooie titel dragen, dat is toch wel een hele grote eer.

Wat hebben we al een plezier gehad met alle voorbereidingen.

 

Ik hoop samen met jullie een fantastisch carnavals seizoen tegemoet te gaan, met vele gezellige avonden, wijntjes en dansjes!

 

Lieve groetjes,

Prinses Blaze