CV 'd Oelewappers maakt gebruik van cookies om uw website-ervaring te optimaliseren. De cookies zullen niet langer dan 24 uur op uw systeem worden opgeslagen.

Adjudant A

Amber Snellenburg

Hallo allemaal!

Mijn naam is Amber Snellenburg, dit Carnavalsseizoen beter bekend als Adjudant A.

Toen mijn vader, u misschien wel bekend als Prins daantje de voorste, mij vroeg om zijn Adjudant te worden stond ik wel raar te kijken. Binnen de familie vierden wij niet echt Carnaval. Ik ging wel altijd met mijn vriendinnen op pad, maar niet binnen het verengingswezen.

Overdonderd door de vraag zei ik: “Ik ga erover na denken”, met als besluit een volmondig ja. Wat een eer als je deze bijzondere periode met je vader mag doorbrengen.

De afgelopen periode ben ik verwonderd door alle warmte en enthousiasme van de mensen die ik tot nu toe binnen d’ Oelewappers heb leren kennen en kijk ernaar uit ook jullie te leren kennen!

In het dagelijks leven werk ik bij ingenieurs- en adviesbureau Tauw als junior risico- en contractadviseur. Daar zetten wij ons dagelijks in om de leefomgeving voor ons allemaal een beetje mooier te maken. Dit is iets waar Prins daantje de voorste, Adjudant B en ik ons ook voor, tijdens en na het Carnavalsseizoen voor gaan inzetten: Een iets mooier en kleurrijker Sassendonk! Wij hebben er zin in!